Suomen YMCA:n liitto hakee järjestötyöntekijää

Haemme kokoaikaista järjestötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kehittämisyksikköömme. Tehtävä sisältää valtakunnallisen Camera obscura -toiminnan (Ak1) toteutusta, kehittämistä, viestintää sekä virtuaalitekniikkaa hyödyntävien toimintamallien kehittämistä. Tehtävään sisältyy Camera obscura -tekniikan kuljetus ja rakentaminen yhteistyöpaikkakunnilla sekä käynnissä olevan Savumerkeistä lisättyyn todellisuuteen -hankkeen (C3715) toteutukseen osallistuminen.

Odotamme hakijalta kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja sekä verkostoitumistaitoja. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, viestinnällistä osaamista, voimassa olevaa B-ajokorttia, matkustusvalmiutta sekä valmiutta tehdä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työkokemus projektitoiminnasta, kouluyhteistyöstä ja digitaalisesta nuorisotyöstä katsotaan eduksi.

Työntekijällä tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto.

Työsuhteen ehtoihin sovelletaan Kristillisten järjestöjen työehtosopimusta (KJTES). Noudatamme työsuhteen alussa neljän kuukauden koeaikaa. Työn toimipiste on Suomen YMCA:n liiton toimisto Liisankadulla Helsingissä, mutta osittainen etätyö on mahdollista. Työsuhde on määräaikainen (hankerahoitus C3715) ja se päättyy 30.6.2020. Työsuhde voi jatkua pidempään hankerahoituksesta riippuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen YMCA:n liiton kehitysjohtaja Ari Inkinen (ari.inkinen@ymca.fi). Kirjalliset hakemukset ja CV oheisen linkin kautta 25.2.2019 klo: 9.00 mennessä. Haastattelut järjestetään 28.2.2019 klo: 9.30 alkaen Helsingissä.