ymca-leadership academy-CYMCAeurope

Koulutusohjelmamme ja vapaamuotoiset verkostot Suomessa

Suomessa voit osallistua kaksivuotiseen FINYMCA-johtajuuskoulutukseen, joka on suunnattu vaikuttamisesta ja johtamistaitojen kartuttamisesta kiinnostuneille järjestömme nuorille aikuisille.

Vapaamuotoisempi ja kaikille nuorille aikuisille avoin YMCA Peacemakers -verkosto on rauhasta ja kestävästä tulevaisuudesta kiinnostuneille paikka jakaa ideoita, oppia uutta, tutustua muihin nuoriin sekä päästä vaikuttamaan.

Molemmissa vaihtoehdoissa tutustumme muissa maissa toimivien YMCA-organisaatioiden toimintaan ja maailmanlaajuisiin teemoihin sekä teemme mahdollisuuksien mukaan vierailuita ulkomaille.

 

YMCA-liikkeen kansainväliset koulutukset

Johtajuuskoulutukset ovat hieno mahdollisuus kehittää omaa osaamista eri puolilta maailmaa tulevien nuorten kanssa. Koulutuksissa tavataan muita osallistujia etäyhteyksin kotimaasta käsin sekä ulkomailla järjestettävissä tapaamisissa. YMCA-liikkeen toiminnassa mukana oleville nuorille on tarjolla Change Agent – ja Leadership Academy -koulutus sekä erilaisia leiri- ja urheilutoiminnan kehittämiskoulutuksia.

Tukea ja kansainvälisiä koulutuksia YMCA:n nuorisotyöntekijöille ja vapaaehtoisille sekä heidän työssään kohtaamille nuorille tarjoamme esimerkiksi ACT Erasmus+ -hankkeiden kautta.

 

Lue lisää Kansainvälisyys kuuluu kaikille -esitteestä

 

 

Kehitysyhteistyömme osallistaa nuoret mukaan päätöksentekoon

Kehitysyhteistyössämme edistämme nuorten oikeuksia ja hyvinvointia. Kestäviä ja rauhanomaisia yhteiskuntia ei rakenneta ilman nuoria.

Nuoret, rauha ja toimeentulo -kehitysyhteistyöohjelmamme tavoitteena edistää nuorten toimeentulon mahdollisuuksia ja rauhantyön taitoja, ja samalla parantaa nuorten yhteiskunnallista asemaa.

Ohjelmaa toteutetaan kansallisten ja alueellisten YMCA-kumppanien kanssa Etiopiassa, Gambiassa, Keniassa, Libanonissa ja Palestiinassa.

Osana kehitysyhteistyötä toimintaamme kuuluu myös globaalikasvatus, jolla tuemme lasten ja nuorten kasvua rauhan ja kestävän tulevaisuuden rakentajiksi. Globaalikasvatusta toteutetaan paikallisyhdistyksissämme osana harrastustoimintaa ja nuorisotyötä.

 

 

Ota yhteyttä

Kaisa Strömberg
Kansainvälisen työn ja vapaaehtoistoiminnan suunnittelija
kaisa.stromberg@ymca.fi
+358 41 544 8292

 

Milla Nummenmaa
Kehitysyhteistyön ohjelmapäällikkö
milla.nummenmaa@ymca.fi
+358 40 867 1609