ESG International Evening la 4.9. klo 18 alkaen -ohjelma ja liittymislinkki – sähköposti lippukunnille 30.8.2021

Hei lippukunnat, 

Kiitos ensiksi Johtajatulien iltanuotiolla käyneille. Kerkesimme lyhyen aikaa siellä onneksi keskustella toiminnasta. Iltanuotioiden ajankohta oli hieman haastava, sillä moni oli päässyt alueelle vasta illalla, eikä kerennyt sitten mukaan. Katsotaan mitä keksimme seuraaville Johtajatulille 2023! 

Sitten infoa tämän viikon lauantain international evening -etätapahtumasta.  

Tervetuloa ESG:n kansainväliseen virtuaaliseen iltanuotioon (international evening) la 4.9. klo 18.00 alkaen. Iltanuotio toteutetaan live striiminä, jota voit katsoa itsenäisesti tai partiokavereiden kanssa kololla – kiva tapa aloittaa syyskausi! Tapahtuma on englanninkielinen. Voit liittyä linjoille jo hieman ennakkoon, pääset livestriimin lähetykseen täällä: http://twitch.tv/ymca_tampere  

Tapahtuman aikana seikkailemme Euroopassa videoiden kautta, palaamme hetkeksi menneeseen, leikimme ja laulamme (bändi mukana tapahtumassa) sekä viihdymme yhdessä koko kansainvälisen partioyhteisömme voimin. Tämä iltanuotio on peruuntuneen ESG Jamboree -tapahtuman sijasta järjestettyä ohjelmaa. ESG Jamboreen staabin toteuttamaa ohjelmapakettia voi hyödyntää myös syyskaudella, sieltä löytyy monia hyviä aktiviteetteja. Sen voit ladata täältä. Ohjelmassa mukana olevien laulujen sanat näkyvät livestriimissä, joten niitä ei tarvitse itse etsiä ennakkoon.

International Evening ohjelma: 

  1. Video Suomesta 
  2. Tervetulopuhe ja ESG Jamboreen johtajien Hannan ja Pyryn terveiset  
  3. Laulu – BB Spirit  
  4. Paluu menneeseen ja Saksan ESG:n hallituksen edustajan haastattelu ensi vuoden ESG Leadership Training and Seminar –tapahtumasta (Köln, Saksa 17. – 21.8.2022, merkkaa jo kalenteriin!) 
  5. Videoterveiset 
  6. Laululeikki – Dum dum  
  7. Videoterveiset 
  8. Laulu – Puff the Magic Dragon  
  9. Loppusanat 
  10. Loppulaulu– Auld Lang Syne (Tää ystävyys ei raukene) 

Muista merkitä julkaisuihin ja tarinoihin @esgjamboree, @esgymca ja @yscoutsfin, kun katsotte iltanuotiota. Jaa kokemuksenne myös ohjelmapaketin aktiviteeteista somessa. Voit käyttää näitä hashtageja julkaisuissa: #esgjamboree #esgymca #ymcaeurope #yscouts 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *