Avoimet pestit

Täältä löydät Y-Scoutsien avoimet pestit. Tällä hetkellä pestejä on avoinna työryhmässä ja ESG Jamboreen -tapahtumassa. Puheenjohtajan pestihaku on 29.2.2020 asti sekä Kansainvälisyysvastaava ja ESG ExCom jäsenen pestihaku on 1.5.2020 asti.  ESG Jamboreen staabin pestihaku on auki 29.2.2020 asti. Pestit voidaan täyttää myös sopivan henkilön löydyttyä, joten voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tai ilmiantaa kaverisi pesteihin samantien pestien nykyisille jäsenille. 

Työryhmän avoimet pestit

Puheenjohtaja
Y-Scouts työryhmän puheenjohtajalta pääset aitiopaikalle tekemään ja kehittämään Y-Scouts toimintaa. Pestin pituus on kaksi vuotta kerrallaan. Lisätietoja antaa nykyinen puheenjohtaja Hanna Koskela (Pohjan Veikot).

Kansainvälisyysvastaava ja European YMCA Scouting and Jungschar Group ExCom jäsen
Kansainvälisyysvastaavana osallistut Y-Scouts työryhmän kokouksiin ja toimit linkkinä ESG – toiminnan ja kansallisen toiminnan välillä. Pestin pituus on kaksi vuotta kerrallaan ja vaihto tapahtuu ESG Leadership Training and Seminarissa (LTS) pidettävässä vuosikokouksessa (Annual Meeting).

ESG Jamboreen staabin avoimet pestit

ESG Jamboree on YMCA Euroopan partiojaoston (European YMCA Scouting and Jungschar Group, Executive Committee) yksi kansainvälisistä tapahtumista. Edellisen kerran ESG Jamboree on järjestetty vuonna 2011 Loreleyssa Saksassa. Nyt ESG Jamboree järjestetään ensi kertaa Suomessa kesällä 2021!
Lähde mukaan ESG Jamboreen staabiin toteuttamaan ainutlaatuista Euroopan laajuista partioleiriä, joka kokoaa YMCA/YWCA-partiolaiset ympäri Eurooppaa ja sen lähialueelta Suomeen kesällä 2021. Leirille odotetaan noin 500 partiolaista. Jamboreen kohderyhmänä ovat kaikki yli 14-vuotiaat partiolaiset. Luvassa on sekä tekijöille että osallistujille ainutlaatuinen kansainvälinen partiokokemus.
ESG Jamboree on suunnattu YMCA/YWCA-taustaisille lippukunnille eli Y-Scouts partiolaisille, mutta haluamme tarjota pestejä avoimesti kaikille. Tartu tilaisuuteen ja pistä vapaamuotoinen hakemus tulemaan! Jos mikä tahansa mietityttää, ole yhteydessä. Jutellaan asiat selviksi. Hae staabiin 29.2.2020 mennessä.

Staabin jäsen – Ohjelmapäällikkö
Oletko ollut partiotapahtumassa näkemässä lapsien iloiset ja nauravat suut? Rakastat kun lapset ja nuoret ylittävät itsensä ja ovat ylpeitä saavutuksistansa? Ja lähdet aina uudelleen toteuttamaan laadukkaampaa ohjelmaa leireille? Ohjelmapäällikkönä pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan leirin sydäntä ja näkyvintä osaa leiriläisille!

Staabin jäsen – Huoltopäällikkö
Evon leirialueella Hämeenlinnassa on paljon valmista ja jo tehtyä ja kokeiltua suurempaakin leiriä varten. Alueelle on rakennettu monenlaisia yhteyksiä vedestä bitteihin. Nyt saat rakentaa järjestelmiä, jotka toimivat eivätkä aiheuta valitusten tulvaa.

Staabin jäsen – Turvallisuuspäällikkö
Tiedätkö miten pelastus, ensihoito ja turva toimivat leirillä? Oletko kenties alanammattilainen? Tule tekemään ESG Jamboree turvalliseksi! Leirin Turvallisuuspäällikkönä vastaat turvan, lääkinnän ja pelastuksen kokonaisuudesta. Nyt on oma mahdollisuutesi saada kaikille turvallinen olo.

Staabin jäsen – Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Onko kansainvälinen partiotoiminta sinulle tuttua ja pidät isoista leireistä? Onko somettaminen intohimosi, onko sinulla visuaalista silmää ja pidätkö kirjoittamisesta? Tässä on pesti, jossa saat kädenjälkesi varmasti näkyville. ESG Jamboree tarjoaa Sinulle mahtavan tilaisuuden tehdä ainutlaatuisen tapahtuman viestintää ja markkinointia!

Staabin jäsen – Kansainvälisyyspäällikkö
Oletko ollut partiotapahtumassa ulkomailla ja aina vain lähdet reissuun uudestaan? Lähdekin seikkailulle toteuttamaan ESG Jamboreeta Suomeen 2021 – what do you say? Kansainvälisyyspäällikön roolissa pääset viemään leirin ilosanomaa ympäri Eurooppaa ja olet tärkeässä osassa mahdollistamassa tapahtumaa eri ESG-maiden partiolaisille. Join us!

Staabin jäsen – Talous- ja yhteistyöpäällikkö
Onko taloushallinto ja taulukkolaskenta sinulle tuttua? Hoituuko sinulta puhuminen ja yhteyksien pitäminen? Oletko tunnetusti luotettava ja tarkka asioistasi? Lähde siis mukaan tekemään ESG Jamboreeta kesälle 2021! Talous- ja yhteistyöpäällikkönä pääset vastaamaan leirin talouden sujuvuudesta ja yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa.