Avoimet pestit

Täältä löydät Y-Scoutsien avoimet pestit. Y-Scouts työryhmän puheenjohtajan pesti on avoinna. Pestit voidaan täyttää myös sopivan henkilön löydyttyä, joten voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tai ilmiantaa kaverisi pesteihin samantien pestien nykyisille jäsenille. ESG Jamboreen tapahtumassa on avoimia kymppien pestejä.

Työryhmän avoimet pestit

Puheenjohtaja
Y-Scouts työryhmän puheenjohtajalta pääset aitiopaikalle tekemään ja kehittämään Y-Scouts toimintaa. Pestin pituus on kaksi vuotta kerrallaan. Lisätietoja antaa nykyinen puheenjohtaja Hanna Koskela (Pohjan Veikot).

Viestintävastaava
Oletko kiinnostunut viestinnästä? Onko somettaminen intohimosi, onko sinulla visuaalista silmää ja pidätkö kirjoittamisesta? Viestintävastaavana pääset tekemään kaikkea tätä ja paljon muuta. Tässä on pesti, jossa saat kädenjälkesi varmasti näkyville. Pestin pituus on kaksi vuotta kerrallaan. Lue lisää pestikuvauksesta.

ESG Jamboreen avoimet pestit – Kymppien pestit nyt avoinna!

ESG Jamboree on YMCA Euroopan partiojaoston (European YMCA Scouting and Jungschar Group, Executive Committee) yksi kansainvälisistä tapahtumista. Edellisen kerran ESG Jamboree on järjestetty vuonna 2011 Loreleyssa Saksassa. Nyt ESG Jamboree järjestetään ensi kertaa Suomessa kesällä 30.7. – 6.8.2021!

Lähde mukaan toteuttamaan ainutlaatuista Euroopan laajuista partioleiriä, joka kokoaa YMCA/YWCA-partiolaiset ympäri Eurooppaa ja sen lähialueelta Suomeen 30.7.-6.8.2021. Luvassa on sekä tekijöille että osallistujille ainutlaatuinen kansainvälinen partiokokemus. Leirille odotetaan noin 400-600 partiolaista. Jamboreen kohderyhmänä ovat ikäkaudet tarpojista ylös päin.

ESG Jamboree on suunnattu YMCA/YWCA-taustaisille lippukunnille eli Y-Scouts partiolaisille, mutta haluamme tarjota pestejä avoimesti kaikille. Alta löydät osa-alueittain kymppien pestikuvaukset. Pestikuvaus on ladattavana tiedostona. Tartu tilaisuuteen ja pistä vapaamuotoinen hakemus tulemaan osa-alueen päällikölle!

OhjelmaOnko kansainvälinen partiotoiminta sinulle tuttua? Oletko isojen leirien ystävä? Haluatko toteuttaa osallistujille unohtumatonta ja mielekästä leiriohjelmaa?

Leirillä tarjoamme monipuolista ja hauskaa päiväohjelmaa neljässä eri teemaisessa ohjelmalaaksossa. Lisäksi tarjoamme elämyksiä erilaisissa osallistavissa yhteisohjelmissa, teemailloissa sekä koko leirin yhteisellä haikilla. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden oivaltaa uusia asioita, kokea onnistumisia ja antaa tilaisuuden haastaa itseään.

Mikäli haluat mukaan leirin ohjelmatiimiin, niin jätä meille avoin hakemus sähköpostitse joko kirjallisesti tai vaikkapa videon muodossa. Avoimia pestejä on paljon ja vielä on huikean hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaista ohjelmaa leirillä nähdään! 

Ota yhteys ohjelmapäälliköihin Petraan ja Sonjaan.
Sähköpostit ovat: petra.yrjola@ymca.fi ja sonja.perakasari@ymca.fi

Huolto
Ota yhteys pesteihin liittyen huoltopäällikköön Annikseen. Sähköposti on anna-lea.nissi@ymca.fi

Viestintä ja markkinointiTule toteuttamaan viestintää, joka yhdistää partiolaisia eri kansoista ja kulttuureista! Näissä pesteissä saat kädenjälkesi varmasti näkyville. ESG Jamboree tarjoaa Sinulle mahtavan tilaisuuden tehdä ainutlaatuisen tapahtuman viestintää ja markkinointia!

Ota yhteys pesteihin liittyen viestintä- ja markkinointipäällikköön Aaltoon. Sähköposti on aalto.puutio@ymca.fi

Kansainvälisyys

Ota yhteys pesteihin liittyen kansainvälisyyspäällikköön Hermanniin. Sähköposti on hermanni.ahtiainen@ymca.fi

Turvallisuus – Tule tekemään ESG Jamboree turvalliseksi!

Ota yhteys pesteihin liittyen turvallisuuspäällikköön Anttiin. Sähköposti on antti.kinnunen@ymca.fi