Tapahtumat

Y-Scouts johtajaseminaari
Y-Scouts lippukuntien yhteinen tapahtuma kaikille samoajille, vaeltajille ja aikuisille.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja sen jälkeen se on järjestetty vuosittain. Tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen Y-Scoutseja ympäri Suomen ja luoda yhteenkuuluvuutta.  Johtajaseminaari yhteydessä pidetään lippukuntien edustajainkokous. Siellä lippukunnat keskustelevat ja päättävät yhteisistä asioista ja tulevaisuudesta.

23. – 25.11.2018 – Helsingin NMKY:n Pellin leirikeskus
22. – 24.11.2019 – Tampere, Aitolahden vanha pappila
22.11.2020 – etänä Teamsissa

Y-Scouts johtajaseminaari 2020 – toteutetaan etänä 22.11.2020

Y-Scouts johtajaseminaari oli suunniteltu pitävän Jyväskylässä 20.-22.11.2020. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme päätyneet peruuttamaan tapahtuman. Sen sijaan toteutamme tapahtuman etänä sunnuntaina 22.11.2020 klo 16 alkaen ja päätämme tapahtuman viimeistään klo 18:30.Tapahtuma on ilmainen. Haluamme koronasta riippumatta koota yhteen lankoja pitkin Y-Scoutseja ympäri Suomen. Ohjelmassa on infoa ESG Jamboreesta ja lippukuntien välinen edustajainkokous.  

Edustajainkokoukseen toivomme lippukunnista vähintään yhden virallisen edustajan, mutta kannustamme kaikkia toiminnasta kiinnostuneita osallistumaan. Kootkaa lippukunnastanne porukka kasaan ja osallistukaa tapahtumaan omalta kololta koronan turvallisuusohjeet huomioiden. Edustajainkokouksen esityslista laitetaan lippukunnille myös pian jakoon. 

Ilmoittautuminen on avoinna 27.10. – 20.11.2020. Tapahtuman Teams-linkki laitetaan ilmoittautuneille jakoon myöhemmin. Lisäksi laitamme tapahtuman Teams-linkin jakoon avoimesti Instagramiin tilillemme yscoutsfin ja Facebook-ryhmään (Y-Scouts and Guides of Finland), jotta siihen voi helposti osallistua. Suosittelemme, että ainakin lippukunnan edustaja ilmoittautuisi tapahtumaan, mutta mukaan saa myös liittyä extemporesti ilman ilmoittautumista.  

Tervetuloa linjoille samoaja, vaeltaja tai aikuinen! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä