Johtajaseminaari 2024

Kenelle? Lippukuntien samoajat, vaeltajat sekä johtajat ovat kaikki tervetulleita tapahtumaan.

Missä? Tapahtuma järjestetään Lärkans-partiokämpässä Espoon Nuuksiossa osoitteessa Ruuhijärventie 5. Paikalle pääsee bussilla 245 Espoon keskustasta tai omalla autolla. Ruuhijärventien eteläpäädyssä on tilaa autoille, kämpän pihalle ei voi ajaa talvella.

Ohjelma? Ohjelmassa on tutustumista uusiin sekä vanhoihin kavereihin, kiinnostavia työpajoja, haluttaessa saunomista sekä lippukuntien edustajainkokous. Koko ohjelma nettisivuilta täältä (pdf).

Hinta? Osallistumismaksu on 25€ ja se kattaa ohjelman, ruokailun sekä majoituksen. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Osallistujat voivat myös hakea vapaamuotoisella hakemuksella matkatukea Y-Scouts työryhmältä sähköpostitse viimeistään 12.1.

Ilmoittautuminen? Ilmoittaudu tapahtumaan Kuksassa kuksaan.fi/67267. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.1.2024

Peruutus? Tapahtumaan on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Jos peruutus tapahtuu vähintään kaksi vuorokautta ennen tapahtuman alkua, peritään puolet osallistumismaksusta (12,50 €) ja sen jälkeen koko osallistumismaksu (25 €). Jos peruutus tapahtuu sairauden takia, ei osallistumismaksua tai muita kuluja peritä. Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys mielellään lääkärintodistuksella varustettuna.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä tapahtuman johtajiin johtajaseminaari(a)kfukm(piste)fi

EDUSTAJAINKOKOUS
Y-Scouts johtajaseminaarissa on sunnuntaina 21.1.2024 klo 10:00 alkaen lippukuntien välinen edustajainkokous. Siellä lippukunnat keskustelevat ja päättävät yhteisistä asioista ja tulevaisuudesta. Lippukunta voi itse päättää kuka osallistujista edustaa heitä edustajainkokouksessa. Jos olet ainut lippukuntasi edustaja, sovithan lippukuntasi kanssa edustamisesta etukäteen. Kokouksen esityslista lähetään lippukunnille ennakkoon. Edustajainkokoukseen voi tulla mukaan myös etänä Teamsin kautta. Teams-linkki jaetaan ennakkoon esityslistan jaon yhteydessä.

Tapahtumaan voit ottaa myös mukaan lippukunnan oman tapahtumakalenterin tulevalle vuodelle, jolloin voi päivittää muiden lippukuntien tapahtumia ylös tai pyytää toista Y-Scouts lippukuntaa mukaan yhteistyöhön.

Jos sinulla on kysymyksiä kokouksesta tai toiveita esityslistan aiheista niin olethan yhteydessä työryhmään y-scouts(piste)tyoryhma(a)ymca(piste)fi