ESG Jamboree 2021

ESG Jamboree on yksi YMCA Euroopan partiojaoston (European YMCA Scouting and Jungschar Group) kansainvälisistä tapahtumista.   Lisätietoa ESG-toiminnasta löydät täältä.

The ESG Jamboree is one of the international events organized by the European YMCA Scouting and Jungschar Group.  More information about the ESG you can find here.

Koronavirustilanteen vuoksi ESG Jamboree jouduttiin perumaan, mutta partion harrastaminen oli läpi vuoden 2021 mahdollista ESG-Jamboreen hengessä. Kärkitiimi tarjosi Not-So-Jamboree – the ESG Program Package -ohjelmapaketin, josta löytyi tekemistä niin etä- kuin lähipartioon. Sen sisältöön kuului aktiviteetteja, joita voi suorittaa sekä itsenäisesti, ryhmässä kuin myös kesäleireillä ja -retkillä. Aktiviteetteja on neljässä eri kategoriassa: VIEW, MOVE, GROW & CRAFT.

ESG:n kansainvälinen virtuaalinen iltanuotio (international evening) järjestettiin la 4.9. klo 18.00-18.35.  Iltanuotio toteuttiin livestriiminä, jota pystyi katsomaan itsenäisesti tai partiokavereiden kanssa kololla. Tapahtuma oli englanninkielinen. Kiitos kaikille osallistujille!

Tapahtuman aikana seikkailtiin Euroopassa videoiden kautta, palasimme hetkeksi menneeseen fiilistelemään Leadership Training and Seminar -tapahtumia, leikimme ja lauloimme sekä viihdymme yhdessä koko kansainvälisen partioyhteisömme voimin. 

Toivottavasti olette viihtyneet ESG Jamboreen korvaavan ohjelman parissa. Jaa kokemuksenne ja muista merkitä julkaisuihin ja tarinoihin @esgjamboree, @esgymca ja @yscoutsfin.  Voit käyttää näitä hashtageja julkaisuissa: #esgjamboree #esgymca #ymcaeurope #yscouts