ESG Jamboree 2021

ESG Jamboree järjestetään Suomessa vuonna 2021. ESG Jamboree on ESG:n (European YMCA Scouting and Jungschar Group) kesäleiri. ESG on YMCA Euroopan alainen toimintaryhmä. ESG:n Executive Committee:ssa (hallitus) on tällä hetkellä mukana seuraavat maat: Suomi, Saksa, Unkari, Armenia, Ukraina, Tšekki ja Sveitsi. Aiemmin mukana toiminnassa ovat olleet myös Ruotsi, Norja ja Kosovo. Leirin kohderyhmänä ovat ikäkaudet tarpojista vaeltajiin. Edellisen kerran ESG Jamboree on järjestetty vuonna 2011 Loreleyssa Saksassa. Nyt ESG Jamboree järjestetään ensi kertaa Suomessa kesällä 2021! Lisätietoa ESG-toiminnasta löydät täältä.

ESG Jamboreen staabin pestihaku on auki, katso lisää Avoimet pestit-osiosta. Tartu tilaisuuteen ja pistä vapaamuotoinen hakemus tulemaan. Lähde tekemään ainutlaatuista kansainvälistä tapahtumaa Suomeen!

Ota yhteyttä: info.esgjamboree2021@ymca.fi tai leirinjohtajille etunimi.sukunimi@ymca.fi

Leirinjohtajat

Pyry Nurmilo
Olen Pyry Nurmilo, Tampereen Kotkista. Olen paljasjalkainen tamperelainen ja tällä hetkellä vietän suurimman osan ajastani valtion väreissä. Olen partiossa tehnyt montaa erilaista pestiä aina ryhmänjohtajasta, piirin ohjelmaministeriin asti. Myös erilaisia projektipestejä mahtuu sekaan. Halusin lähteä vetämään ESG-jamboreeta, sillä koen kansainvälisyyden ja isot leirit tärkeäksi osaksi partiota. Halusin myös lähteä haastamaan itseäni, sillä minulla on kokemusta yli 300 hengen leirin staabista sekä yli 100 hengen leirijohtajuudesta. Tavoitteenani on tehdä mielekäs leiri kaikille osanottajille sekä saada luotua kansainvälisiä kontakteja namikalippukunnille. 

Hanna Koskela
Olen Hanna Koskela Pohjan Veikot lippukunnasta Oulusta, mutta nykyisin asun ja työskentelen Helsingissä. Partiossa olen toiminut aiemmin ryhmänjohtajana eri ikäkausissa, mutta vanhemmiten olen keskittynyt usein tapahtumaprojekteihin. Lisäksi olen ollut nyt viimeiset pari vuotta mukana Y-Scouts työryhmässä puheenjohtajana. Tein myös Ko-Gi projektin työryhmän toiminnasta ja nappulat sain kaulaani nyt tämän vuoden Y-Scouts johtajaseminaarissa. Jee! Olen aiemmin järjestänyt esimerkiksi lippukuntani kesäleirejä, jotka ovat usein yli 100 hengen kokoisia. Partiossa minua motivoi itseni haastaminen ja kehittäminen, joten onkin hienoa päästä johtamaan nyt näin isoa tapahtumaa kuin ESG Jamboree. Odotan innolla tulevaa ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Tilannekatsaus

Tammi-helmikuu 2020
ESG Jamboreen staabiin pestihaku on avoinna. Katso lisää Avoimet pestit-osiosta. Staabiin tulee kuulumaan leirijohtajien lisäksi: viestintä ja markkinointi, talous ja yhteistyö, huolto ja turvallisuus, kansainvälisyys sekä ohjelma. Pesteihin voi hakea myös parin kanssa. 

Evon alue on vahvistettu leirin paikaksi. Ajankohtana tulisi olemaan: raksa + 26.7.-1.8.2021 + purku. Leirin kesto tulisi olemaan siis 7 päivää. Leirille odotetaan 400-600 henkilöä ja tavoitteena on, että kansainvälisiä osallistujia olisi vähintään 25%.