ESG-Jamboreen ilmoittautuminen on siirtynyt

Sähköposti lippukunnille perjantaina 20.11.2020.

Tervehdys, lippukunnat! 

Adventtikalentereiden myynti pimeänä iltapäivänä on merkki siitä, että partiosyksy lähestyy loppuaan. Marraskuun hämärästä on toisinaan hyvä suunnata ajatukset kohti tulevaa valoa ja kesää, jossa myös ESG-Jamboree odottaa. 

Koronan vaikutukset ESG-Jamboreehen 

Koronatilanne on Suomessa ja maailmalla edelleen vakava ja kärkitiimi on ottanut tilanteen huomioon tapahtuman suunnittelussa. Sen takia ilmoittautumista on päätetty siirtää ensi vuoden puolelle ja tämä vaikuttaa myös osallistumismaksujen maksuajankohtiin. Uudet ilmoittautumis- ja osallistumismaksun ajankohdat ovat seuraavat: 

Varsinaisen ilmoittautumisen uusi ajankohta: 1.2.-30.4.2021.  
Jälki-ilmoittautumisen uusi ajankohta: 1.5.-31.5.2021. 

Sitä myöten siirtyivät myös maksujen eräpäivät: Varsinaisten ilmoittautumisten maksujen eräpäivä (yhtenä summana) maanantai 17.5.2021. Jälki-ilmoittautumisten maksujen eräpäivä (yhtenä summana) maanantai 14.6.2021. 

Hinnat pysyvät samoina. Osallistumismaksujen hinnat ovat 160€ (länsi-eurooppalainen) / 110€ (itä-eurooppalainen). Leirin osallistumismaksu on 160€ kaikille suomalaisille ikäkaudesta riippumatta.  Tarkat maksuohjeet tulevat myöhemmin ja maksut kerätään ilmoittautumisten perusteella lippukunnittain kootusti. Nämä tiedot tullaan päivittämään myös nettisivuille ja somekanaville.

Avoimet pestit 

Meillä on edelleen useita kymppitason pestejä avoinna. Toivomme, että te voisitte lippukunnissa miettiä, löytyisikö teiltä kiinnostuneita tekijöitä pesteihin. Pestikuvaukset ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta https://ymca.fi/Y-Scouts/avoimet-pestit/.

Avoimia pestejä löytyy seuraavista osa-alueista: huolto, viestintä- ja markkinointi, turvallisuus, kansainvälisyys ja ohjelma.

​Lämpimin terveisin,
ESG-Jamboreen kärkitiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *