Ajankohtaista Y-Scouts asiaa – ESG päivä, Y-Scouts johtajaseminaari etänä, avoimet pestit ja merkit

Hei lippukunnat,
Syyskausi lähenee loppua ja toivottavasti adventtikalenterien myynti sujuu hyvin!

Tässä sähköpostissa on ajankohtaisista asioista: ESG päivän ohjelma, muistutusta Y-Scouts johtajaseminaarista ja avoimista pesteistä sekä Y-Scouts merkeistä. Olettehan jo perehtyneet nettisivuihin? Sieltä löydätte myös ajankohtaista sivulta aina nämä infosähköpostit/tiedotteet. Nettisivut löytyvät osoitteesta: https://ymca.fi/Y-Scouts/

ESG päivä
Tässä on teille ESG päivän materiaalit. Kokouksen voi pitää tässä marraskuun aikana ja se sopii hyvin vanhemmille ikäkausille tarpojista ylös päin. Tämän vuoden ESG päivän järjesti Tšekki!

Ohjelman löydät tästä linkistä. ESG päivän voi ikuistaa valokuviin ja toivomme, että otatte muutaman kuvan. Lähetetyistä kuvista tsekkiläiset kokoavat kuvakollaasin. Kuvat voi lähettää sähköpostiin: esgday2020@gmail.com

Y-Scouts johtajaseminaari etänä 22.11.2020 klo 16 alkaen
Y-Scouts johtajaseminaari järjestetään tänä vuonna etänä ja tapahtuma on ilmainen. Haluamme koronasta riippumatta koota yhteen lankoja pitkin Y-Scoutseja ympäri Suomen. Ohjelmassa on infoa ESG Jamboreesta ja lippukuntien välinen edustajainkokous. Lähetämme kokousmateriaalin erikseen Teams-kutsun mukana.  Lataa alta esityslista valmiiksi. Linkki esityslistaan löytyy myös täältä. Huom! Linkki toimii vain lippukunnan ymca.fi-tunnuksilla

Ilmoittautuminen on avoinna 27.10. – 20.11.2020. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Tervetuloa linjoille samoaja, vaeltaja tai aikuinen!

Edustajainkokoukseen toivomme lippukunnista vähintään yhden virallisen edustajan, mutta kannustamme kaikkia toiminnasta kiinnostuneita osallistumaan. Kootkaa lippukunnastanne porukka kasaan ja osallistukaa tapahtumaan omalta kololta koronan turvallisuusohjeet huomioiden.

Avoimet pestit: Y-Scouts työryhmä ja ESG Jamboreen kymppipestit
Y-Scouts työryhmässä on avoinna viestintävastaavan ja puheenjohtajan pestit. Puheenjohtajana pääset aitiopaikalle tekemään ja kehittämään Y-Scouts toimintaa. Viestintävastaavana pääset vaikuttamaan siihen, miltä Y-Scouts näyttää ulospäin ja luoda huippuja sisältöjä somekanaville. 

ESG Jamboreen kymppipesteissä pääset mukaan toteuttamaan ainutlaatuista Euroopan laajuista partioleiriä, joka kokoaa YMCA/YWCA-partiolaiset ympäri Eurooppaa ja sen lähialueelta Suomeen 30.7. – 6.8.2021. Luvassa on sekä tekijöille että osallistujille ainutlaatuinen kansainvälinen partiokokemus. 

ESG Jamboree on suunnattu YMCA/YWCA-taustaisille lippukunnille eli Y-Scouts partiolaisille, mutta haluamme tarjota pestejä avoimesti kaikille. Pesteistä voi vinkata myös omassa piirissä tai vaikka kaverille toisessa lippukunnassa. Tartu tilaisuuteen ja pistä vapaamuotoinen hakemus tulemaan osa-alueen päällikölle!
Kaikkien pestien pestikuvaukset löytyvät nettisivuilta Avoimet pestit -sivulta täältä.

Y-Scouts merkit
Y-Scouts merkkejä jaettiin lippukunnille viime vuonna. Merkkejä saa tilattua lisää Y-Scouts työryhmän työntekijältä Jari Juholalta (jari.juhola@ymca.fi). Merkit ovat lippukunnille ilmaisia.

Merkin paikka on partiopaidan vasemmassa hihassa piiritunnuksen ja järjestötunnuksen välissä alueellisen kattavuuden perusteen mukaisesti. Näin pääsemme näyttämään toimintamme kansallista ulottuvuutta. Merkin symboliikka muodostuu YMCA:n punaisesta kolmiosta, YWCA:n sinisestä ja partion symboleista liljasta ja apilasta.

Toivottavasti merkki löytyy jo useammalla partiopaidasta 🙂

Mukavaa syksyn jatkoa ja ollaan kuulolla johtajaseminaarissa loppukuusta.
Partioterveisin,
Y-Scouts työryhmän puolesta
Hanna Koskela

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *