Y-Scouts joulutervehdys 2020

Hei lippukunnat! 

Tämä poikkeuksellinen vuosi lähestyy loppuaan ja adventtikalentereistakin on voitu useampi luukku jo avata. Itsenäisyyspäivänä on perinteisesti annettu partiolupaus ja tänä vuonna olemme saaneet antaa uudistetun lupauksen.  Nämä asiat voi jakaa johtajistolle ja käsitellä teidän seuraavassa johtajiston kokouksessa. Jo nyt esimerkiksi kannattaa merkata ensi vuoden tapahtumakalenteriin Y-Scouts johtajaseminaari 19. – 21.11.2021 Jyväskylässä. 

Tässä on liitteenä edustajainkokouksen pöytäkirja:

ESG Jamboreesta tuli teille jo aiemmin tietoa koronan vaikutuksista leiriin, jonka myötä leirin ilmoittautumisen ja osallistumismaksujen aikataulu on siirtynyt keväälle 2021. Tässä ne vielä kertauksena: 

Koronan vaikutukset ESG-Jamboreehen  

Koronatilanne on Suomessa ja maailmalla edelleen vakava ja kärkitiimi on ottanut tilanteen huomioon tapahtuman suunnittelussa. Sen takia ilmoittautumista on päätetty siirtää ensi vuoden puolelle ja tämä vaikuttaa myös osallistumismaksujen maksuajankohtiin. Uudet ilmoittautumis- ja osallistumismaksun ajankohdat ovat seuraavat:  

Varsinaisen ilmoittautumisen uusi ajankohta: 1.2. – 30.4.2021.   
Jälki-ilmoittautumisen uusi ajankohta: 1.5. – 31.5.2021.  

Sitä myöten siirtyivät myös maksujen eräpäivät: Varsinaisten ilmoittautumisten maksujen eräpäivä (yhtenä summana) maanantai 17.5.2021. Jälki-ilmoittautumisten maksujen eräpäivä (yhtenä summana) maanantai 14.6.2021.  
 
Hinnat pysyvät samoina. Osallistumismaksujen hinnat ovat 160€ (länsi-eurooppalainen) / 110€ (itä-eurooppalainen). Leirin osallistumismaksu on 160€ kaikille suomalaisille ikäkaudesta riippumatta.  Tarkat maksuohjeet tulevat myöhemmin ja maksut kerätään ilmoittautumisten perusteella lippukunnittain kootusti. 
 
Lue lisää leiristä täältä. ESG Jamboree on yksi YMCA Euroopan partiojaoston (European YMCA Scouting and Jungschar Group) kansainvälisistä tapahtumista. Tulevana kesänä se rantautuu Suomeen ensimmäistä kertaa. ESG Jamboreen ajankohta on 30.7. – 6.8.2021. Leiri rakennetaan ja koetaan Evolla, jossa se yhdistyy osaksi retkeilyalueen pitkää partioleirien historiaa. 

Avoimet pestit työryhmässä ja ESG Jamboreen osa-alueissa löydät täältä. Pestikuvaukset ovat ladattavissa.  
 
Työryhmässä on avoinna puheenjohtajan ja viestintävastaavan pestit. Työryhmässä on tapahtunut muutoksia ja Timo Nurmilo (Tampereen Kotkat) väistyy työryhmästä vuoden lopussa. Kiitokset Timolle toiminnassa mukana olosta! 

Jos lippukunnassanne on Y-Scouts toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä voi työryhmään olla matalalla kynnyksellä yhteydessä. Jos mikään nettisivuilla ilmoitetuista pesteistä ei ole suotu sinua varten, työryhmään on mahdollista myös räätälöidä pesti.  

ESG Jamboreelle haetaan kymppejä osa-alueiden tiimeihin ohjelmaan, kansainvälisyyteen, viestintään, turvallisuuteen ja huoltoon. 

Tervetuloa mukaan niin työryhmän kuin ESG Jamboreen porukkaan 🙂 
 
Mukavaa ja rentouttavaa joulun odotusta! 

Terveisin, 
Y-Scouts työryhmä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *