Y-Scouts johtajaseminaari (ilmoittautuminen jatkuu) ja lippukuntien edustajainkokous 25. – 27.11.2022 (sposti lippukunnille 6.11.22)

Hei lippukunnat,

Y-Scouts johtajaseminaari järjestetään 25. – 27.11.2022 Jyväskylässä

Virallinen ilmoittautuminen päättyi 4.11., mutta jatkamme vielä ilmoittautumista. Tervetuloa mukaan! Jälki-ilmoittautuminen on käynnissä perjantaihin 11.11.22 asti. Syksyyn mahtuu monia tapahtumia ja myös meidän kerran vuodessa järjestettävä johtajaseminaari. Toivottavasti mahdollisimman useasta lippukunnasta pääsisi osallistujia paikalle 🙂

Pääset ilmoittautumaan kuksan kautta tästä. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Teerilahdessa Vaajan Valppaiden partiokämpällä (Murtolahdentie 429, 41630 Jyväskylä). Tänä vuonna ohjelmassa on muun muassa kaksi eri työpajaalippukuntien edustajainkokousrentoa yhdessäoloa ja yhteinen iltanuotio sekä tietenkin halutessaan pääsee saunomaan. Ensimmäinen työpaja on johtajiston kiittämisestä ja kannustamisesta. Työpajan pitää Tuija Kautto / Reippaat Pojat. Toinen työpaja on  Suomen YMCA:n rauhan työpaja. Rauhan ajatellaan usein tarkoittavan pääasiassa aseellisen konfliktin puuttumista, mutta todellisuudessa se on huomattavasti laajempi käsite, joka koskettaa meitä kaikkia joka päivä. Suomen YMCA:n rauhan työpajassa rauhaa käsitellään kokonaisvaltaisesti ja eri elämän osa-alueilla: mitä rauha tarkoittaa itselle, toiselle tai suomalaiselle yhteiskunnalle. Rauhan työpajan pitää Suomen YMCA:n Liiton kansainvälisen hanketyön ja vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Kaisa Strömberg. Lisäksi viikonlopun aikana käydään läpi niin Y-Scoutsien, ESG:n (European YMCA Scouting and Jungschar Group) kuin YMCA:n toimintaa.  

Tapahtuma on tänä vuonna kaikille ilmainen ja se kattaa ohjelman, ruokailut ja majoituksen. Tuemme myös osallistujien matkakuluja vähintään 1 hlö per lippukunta. Osallistujat voivat hakea vapaamuotoisella sähköpostilla matkatukea Y-Scouts työryhmältä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse y-scouts.tyoryhma@ymca.fi 11.11.2022 mennessä

Lippukuntien edustajainkokous su 27.11.22 esityslista ja Teams-linkki

Tervetuloa linjoille Y-Scouts lippukuntien väliseen edustajainkokoukseen sunnuntaina 27.11.2021 klo 10.00 alkaen.

Edustajainkokous pidetään Y-Scouts johtajaseminaarin yhteydessä Jyväskylässä. Siellä lippukunnat keskustelevat ja päättävät yhteisistä asioista ja tulevaisuudesta. Edustajainkokouksessa käsitellään myös Y-Scouts kyselyn tulokset ja ne jaetaan edustajainkokouksen pöytäkirjan kanssa lippukunnille tapahtuman jälkeen. 

Lippukunta voi itse päättää kuka osallistujista edustaa heitä edustajainkokouksessa. Työryhmälle voi myös halutessaan lähettää lippukuntanne kuulumiset ennakkoon sähköpostitse (y-scouts.tyoryhma@ymca.fi).

Liitteenä on edustajainkokouksen esityslista (muutokset ovat mahdollisia). 

Edustajainkokoukseen voi tulla mukaan myös etänä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä. 
Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Kokoustunnus: 363 418 484 245
Tunnuskoodi: Tmg3hP

Ps. Muistattehan, että Y-Scoutseilla on oma Instagram-tili @yscoutsfin ja hashtag #yscouts. Tervetuloa seuraamaan tiliä ja muistakaa käyttää hashtagia. Lippukunnat voivat myös “lainata” esim. Oma leirin tai retken ajaksi tiliä ja postata sinne sisältöä tapahtumasta. 

Partioterveisin,
Y-Scouts työryhmä
Hanna, Victor, Antti, Banda, Iina ja Jari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *