Y-Scouts syysterveiset: kysely, avoimet pestit ja johtajaseminaari (sposti lippukunnille 25.9.2022)

Hei lippukunnat,

Tässä sähköpostissa on liitteenä:

  • Y-Scouts syysterveiset 2022 – muista vastata kyselyyn
  • Y-Scouts Johtajaseminaarin tapahtumakirje – ilmoittautuminen on avoinna!
  • Y-Scouts työryhmän viestintävastaava – pestikuvaus
  • Y-Scouts työryhmän kansainvälisyysvastaava ja ESG ExCom jäsen – pestikuvaus

Sähköpostin sisällön ja liitteet voi jakaa johtajistolle eteen päin ja käsitellä niitä teidän lippukunnan johtajiston/hallituksen seuraavassa kokouksessa. Löydät kaikki nämä tiedot myös nettisivuiltamme kohdasta Ajankohtaista.

Y-Scouts syysterveiset 2022
Sisältää muun muassa: työryhmän ja YMCA:n terveiset, Johtajaseminaari, kysely, ESG-toiminta, ansiomerkit, viestintä ja Y-Scouts somessa sekä työryhmän yhteystiedot. 

Tärkeänä nostona syysterveisistä: Kysely Y-Scouts toiminnasta, jolla kartoitamme lippukuntien tilanteita ja toiveita toiminnasta sekä Y-Scouts verkoston tulevaisuudesta. Edellinen kysely toteutettiin toiminnan aloittamisen yhteydessä alkuvuodesta 2018. Kyselyn tuloksia julkaistaan ja käsitellään marraskuussa Johtajaseminaarissa. Vastaa kyselyyn 16.10.22 mennessä, pääset kyselyyn tästä. 

Y-Scouts johtajaseminaari 25. – 27.11.2022 Jyväskylä

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Tapahtuma on tänä vuonna kaikille ilmainen ja se kattaa ohjelman, ruokailut ja majoituksen. Tuemme myös matkakuluissa. Viikonlopun ohjelmassa on muun muassa kaksi eri työpajaa (johtajiston kiittämisestä ja kannustamisesta sekä Suomen YMCA:n rauhan työpaja), lippukuntien edustajainkokous, rentoa yhdessäoloa ja yhteinen iltanuotio sekä tietenkin halutessaan pääsee saunomaan. Ilmoittaudu mukaan tästä 4.11.22 mennessä!  

Y-Scouts työryhmän avoimet pestit – pestikuvaukset liitteenä

Y-Scouts työryhmässä on avoimia paikkoja ja voit lähteä mukaan, jos olet kiinnostunut toimimaan Y-Scouts verkostossa. Työryhmässä on auki viestintävastaavan ja kansainvälisyys & ESG:n hallituksen Suomen edustajan pestit. Työryhmän voi liittyä mukaan myös vain jäsenenä ja pesti on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kysy rohkeasti lisää työryhmän jäseniltä.

Jos jostain herää kysyttävää, voit olla yhteydessä työryhmään: y-scouts.tyoryhma@ymca.fi 

Partioterveisin,
Y-Scouts työryhmä
Hanna, Victor, Antti, Banda, Iina ja Jari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *