Ajankohtaista Y-Scouts asiaa: Lpk-tapaaminen Kajolla 20.7. klo 18 ja ESG Leadership Training and Seminar -sähköposti lippukunnille 15.6.22

Hei lippukunnat,

Aurinkoista kesää kaikille ja pian nähdään Kajolla!

Tässä on pari tiedotettavaa asiaa:

Finnjamboree Kajo’22 15. – 23.7.2022 – Lippukuntien tapaaminen ke 20.7. klo 18.00

Y-Scouts työryhmää kutsuu teidät mukaan lippukuntien yhteiseen tapaamiseen. Järjestämme tapaamisen Kajolla keskiviikkona 20.7. klo 18.00. Tavataan monumentilla ja mennään siitä jonnekin sopivaan paikkaan. Lippukuntien tapaaminen on vapaaehtoinen ja vapaamuotoinen. Tule mukaan tapaamaan ja tutustumaan muihin lippukuntalaisiin. Vaihdellaan kuulumisia, jutellaan toiminnasta ja teillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja toiveita työryhmälle. Tapaaminen on suunnattu kaikille toiminnasta kiinnostuneille samoajaikäisistä ylös päin. Tällä hetkellä julkaistussa ohjelmassa ei ollut tuolle illalla tiedossa muuta kuin klo 18.30 alkaen Tarpojien TikTok disco. Toivottavasti näkisimme useampia teistä tapaamisessa 😊

ESG Leadership Training and Seminar -tapahtuma (LTS) 17. – 21.8.2022 

ESG Leadership Training and Seminar -tapahtuma (LTS) järjestelyissä on tapahtunut muutoksia. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Kölnissä, Saksassa. Tapahtumaa varten varatussa talossa tapahtui tulipalo, jonka takia talo on tällä hetkellä remontissa eikä ole käytettävissä tapahtumaa varten. Saksalaiset järjestäjät etsivät parhaillaan uutta paikkaa tapahtuman toteuttamiseen. Moni paikka on valitettavasti jo varattu ja aika käy vähiin. Tällä hetkellä ei ole vielä varmuutta, missä päin Saksaa tapahtuma järjestetään. Pyydämme ilmoittautuneita odottamaan vielä matkajärjestelyissä. Palaamme asiaan heti, kun kuulemme Saksasta uutisia tapahtuman toteutumisesta. 

Instagram-tili @yscoutsfin ja lippukuntien esittelyt

Y-Scoutseilla on oma Instagram-tili @yscoutsfin ja hashtag #yscouts. Tervetuloa seuraamaan tiliä ja muistakaa käyttää hashtagia. Lippukunnat voivat myös “lainata” esim. Oma leirin tai retken ajaksi tiliä ja postata sinne sisältöä tapahtumasta. Tunnukset voi pyytää työryhmän jäseneltä Emilialta: emilia.korkko@ymca.fi 

Lippukuntien esittelyt somessa
Emilialle voi edelleen lähettää lippukuntaesittelyjä, joita pyydettiin edellisessä sähköpostissa. Kiitos jo esittelyjä lähettäneille lippukunnille. Haluaisimme saada esittelyjä vielä lisää. Sitä varten toivomme, että saisimme lippukunnaltanne lyhyen esittelyn, jossa vastaatte muutamaan kysymykseen, sekä kuvan. Muistattehan, että kuvan julkaisemiseen on pyydetty lupa! Lähetä lippukuntasi esittely myös Emilialle sähköpostilla emilia.korkko@ymca.fi

Kysymykset:

  • Kerro lippukunnan nimi ja paikkakunta.
  • Mikä on lippukuntanne huuto?
  • Kuinka vanha lippukunta olette?
  • Kerro hauska tai mielenkiintoinen fakta lippukunnasta?
  • Missä alaleirissä ja savussa olette Kajolla?

Kesäisin terveisin,
Y-Scouts työryhmä
Ps. Koko työryhmän tavoittaa sähköpostitse: y-scouts.tyoryhma@ymca.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *