Y-Scouts lippukuntien edustajainkokous 21.11.2021 pöytäkirja -sähköposti 24.11.21

Hei,
Tässä on liitteenä sunnuntain 21.11.2021 Y-Scouts lippukuntien edustajainkokouksen pöytäkirja. Se päivitetään myös nettisivuille tänne.  Liitteenä on myös esitys Y-Scouts toiminnasta, jos haluatte kerrata näitä asioita. Voitte olla myös yhteydessä työryhmään ja voidaan jutella toiminnasta tarkemmin lisää. 

Muutamia poimintoja edustajainkokouksesta
TAPAHTUMAT
Muista merkitä ylös lippukunnan tapahtumakalenteriin

 • Seuraava Y-Scouts johtajaseminaari järjestetään Jyväskylässä Reippaiden Poikien ja Harjun Partiotyttöjen kanssa 25.-27.11.2022.  
  • Jos haluat lähteä mukaan toteuttamaan tapahtumaa, voit olla yhteydessä työryhmään. ?
 • ESG Leadership Training and Seminar-tapahtuma 17.-21.8.2022 Kölnissä, Saksassa
  • Lisätietoja tulee myöhemmin keväällä. Osallistumismaksu noin 100€ + matkat. Tarkoituksena olisi matkustaa paikan päälle: laiva Tukholmaan + juna Saksaan. Tapahtumapäivien lisäksi matkustamiseen pitää sen takia varata +1 päivä meno/paluu. Tapahtuma on suunnattu yli 15-vuotiaille. Leadership Training –ohjelma on alle 18-vuotiaille ja Seminar-ohjelma yli 18-vuotiaille. Lue lisää täältä.
 • YMCA Peacemakers pikkujoulut järjestetään tänä perjantaina 26.11.
  • Luvassa rentoa yhdessäoloa, keskustelua ja uusien juttujen ideointia ensi vuodelle. Saamme myös tuoreita kuulumisia monitorointimatkoilta Palestiinasta ja Kosovosta. Tarjolla pientä suolaista purtavaaja jouluisia herkkuja. Tapaaminen järjestetään perjantaina 26.11. kello 18-21 Suomen YMCA:n liiton tiloissa Helsingissä, osoitteessa Liisankatu 27 A4. Aika on joustava, mutta rennon hengailun lisäksi yhteistä aktiviteettia on suunniteltu noin kello 19-20. Muilta paikkakunnilta tulevien osallistujien matkakulut korvataan.
  • Ilmoittaudu mukaan täällä: https://forms.office.com/r/s16hHky6ir Mukaan mahtuu vielä!
 • Kajo’22
  • Kajolle on suunnitteilla Pop up -piste Y-Scoutseille, jossa olisi myös esillä YMCA:n toimintoja, kuten katukorista. Lisäksi toteutetaan lippukuntien yhteinen tapaaminen Kajolla. Ajankohdaksi ehdotettiin vierailupäivää, tämä tarkentuu myöhemmin. 
  • Odotamme virallista vahvistusta Kajolta, pääsimmekö samaan alaleiriin. 

VIESTINTÄ

 • Lippukuntien yhteyshenkilöille lähetetään sähköpostitse tiedotteet muutaman kerran vuodessa sekä ajankohtaisia asioita esimerkiksi tapahtumista. Nämä sähköpostit päivitetään myös nettisivuillemme ajankohtaista-osioon tänne.
 • Voit tarkistaa ja muuttaa lippukunnan yhteystiedot, laittamalla sähköpostia työryhmälle.  
 • Sosiaalinen media
  • Instagram-tili: @yscoutsfin ja muista käyttää hashtagia #yscouts
   • Tunnuksia saa lainaan halutessaan ja voi somettaa lippukunnan tapahtumasta.
  • Facebook-ryhmä (yksityinen): Y-Scouts and Guides of Finland. 

MUUTA

 • Työryhmä toteuttaa ensi syksynä uuden vastaavan kyselyn, joka tehtiin lippukunnille, kun Y-Scouts toimintaa aloitettiin uudestaan v. 2017. 
 • Y-Scouts työryhmään voi lähteä mukaan, jos olet kiinnostunut toimimaan Y-Scouts verkostossa. Työryhmän pesti on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan. Työryhmän jäsenenä pääset mukaan Y-Scouts verkoston kehittämiseen ja opit lisää toiminnasta ja sen monista lippukunnista sekä YMCA:n toiminnasta.

Mukavaa joulun odotusta ja hyviä kalenterimyyntejä kaikille! ?
Terveisin,
Y-Scouts työryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *