Y-Scouts johtajaseminaari ja edustajainkokous 2021 – esityslista ja jälki-ilmoittautuminen 7.11. asti -sähköposti 1.11.2021

Hei lippukunnat,

Y-Scouts johtajaseminaari järjestetään 19. – 21.11.2021 Turussa, Oriniemen Partiomajassa. Virallinen ilmoittautuminen päättyi eilen, mutta ei huolta mukaan pääsee vielä.
Jälki-ilmoittautuminen on avoinna su 7.11.2021 asti. 
Mukaan voi siis vielä ilmoittautua kuksan kautta tästä. Tervetuloa mukaan kaikki samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Nyt on oiva mahdollisuus päästä osallistumaan itse teille valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan hyvässä seurassa. 

Mitä Y-Scouts johtajaseminaari tarjoaa?  Y-Scouts johtajaseminaari on rento partiotapahtuma, jossa on mahdollisuus verkostoitumiseen sekä uusiin ajatuksiin. Tänä vuonna teemana on johtajuustyökaluja moninaisuuteen, joka on Helsingin NMKY:n koulutus moninaisuudesta ja kulttuurisesta osaamisesta (MOK Intercultural Competence Training). Koulutuksessa käsitellään muun muassa teemoja kulttuurin vaikutus meihin sekä ryhmädynamiikka ja roolit.  Nukumme Partiomajassa sisällä ja ruoasta vastaa Turun edustus. Osa ohjelmista on myös ulkona ja sauna lämpenee illalla.  

Osallistumismaksu on 28 € ja se kattaa ohjelman, ruokailut ja majoituksen. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Odotamme sinua saapuvaksi Oriniemen partiomajalle perjantaina kello 20.00-20:30 välisenä aikana. Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 13.00 mennessä ja ennen lähtöä tarjolla on lounas. Liitteenä uudestaan tapahtumakirje, sen ja muuta tietoa löytyy myös nettisivuiltamme täältä. 

Lippukuntien edustajainkokous Y-Scouts johtajaseminaarissa on sunnuntaina 21.11.2020 klo 10:00 alkaen lippukuntien välinen edustajainkokous. Siellä lippukunnat keskustelevat ja päättävät yhteisistä asioista ja tulevaisuudesta. Lippukunta voi itse päättää kuka osallistujista edustaa heitä edustajainkokouksessa. Liitteenä on edustajainkokouksen esityslista (muutokset ovat mahdollisia). 
Edustajainkokoukseen voi tulla mukaan myös etänä. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä 

Mukavaa marraskuuta ja nähdään johtajaseminaarissa!
Partioterveisin,
Y-Scouts työryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *